Forlovelsesfotografering i Oslo av Moment Studio

I dag publiserer vi de flotte forlovelsebildene til Marita og Andreas fotografert av Eva Helene Storm Hanssen i Moment Studio. Hun skriver:

"Vi tok en tur opp til Grefsenkollen hvor vi var på plass i det solen dukket opp over tretoppene. Det er så fint å fotografere ute nå om høsten og med dette flotte paret og den lave morgensolen ble det en magisk dag i skogen!

Kunne du tenke deg slike bilder av deg og din kjære? Vi vet om mange fine locations rundt om i Oslo og kommer gjerne med noen gode forslag til hva vi kan finne på. Hvis du planlegger bryllup er en slik fotografering en fin måte å bli litt kjent med fotografen på og dere får kjenne litt på hvordan det er å stå foran kamera. Ikke minst er det veldig hyggelig å ha noen fine bilder av dere to sammmen. Bildene kan for eksempel brukes som gaver til familien og til bryllupsinvitasjoner for de som planlegger bryllup. Flere og flere brudepar lager også egen nettside der de samler informasjon om bryllupet til gjestene og da er det fint å pynte opp med noen flotte kjærestebilder."

Alle foto: Eva Helene Storm Hanssen, Moment Studio