Ja vi elsker vinterbryllup!

Vi i Blikkfangerne vil med denne bildeserien slå et slag for vinteren! Vi elsker vinterbryllup og forlovelsesfotografering på vinteren og vil gjerne at enda flere skal få øynene opp for dette!

Det er ingen hemmelighet at de aller fleste gifter seg på sommeren, og for all del, vi elsker sommerbryllup også! Men ønsker du et litt annerledes bryllup, hvor bildene ofte kan bli helt unike og magiske, da er vinteren årstiden for deg. Ja det kan være både surt og kaldt i været, men ull under brudekjolen under fotograferingen er det ingen som ser :)

Noe av det som gjør vinteren til en så fin tid til fotografering er det vakre lyset. Man treffer ofte blink med lav sol/solnedgang akkurat når man skal ta portretter etter vielsen (fordi sola går ned tidligere på dagen). Er man i tillegg så "heldig" å treffe på en snøstorm er det bare å hive seg i det, og det vil gi dere noen skikkelig unike og fantastiske bilder. Ligger det snø på bakken er dette også tipptopp for bildene, da snøen vil sørge for at lyset fra himmelen reflekteres opp igjen og gir et jevnt og fint lys.

Ta en titt på noen vinterbilder fra våre fotografer: