Destinasjonsbryllup i Trinidad og Tobago av Tone Tvedt

Tone Tvedt har fotografert dette fantastiske bryllupet. Hun skriver følgende: 

Jeg er så heldig at jeg fikk reise helt til Trinidad og Tobago for å fotografere det fantastiske DYI bryllupet til Danielle og Dwayne. 

Brudeparet ville ha et avslappet og personlig bryllup med bohemske innslag, så både vielsen og festen ble holdt på samme sted. De giftet seg på Monos Island, i hjemmet til brudens bestemor. Huset hennes blir kalt C´est La Vie og her har Danielle tilbrakt mange av sine barndoms somre. Hagen var pyntet med sittegrupper laget av store dekorative puter og pakistanske tepper, marokkanske lanterner og lyslenker.

Omkranset av alle menneskene de er så glad i gav de hverandre sitt ja nede på flytebrygga. Etter vielsen samlet alle gjestene seg oppe ved huset, og med brudeparet stående i midten ble det holdt et par minutter med taler på rappen. Den siste talen, fra brudgommens endte i en felles skål og jubel. Det syntes jeg var en morsom vri på det, da alle bryllup som feries her i Norge har en toastmaster og en relativt lang talerekke. Etter talene ble det servert buffet med masse herlig, hjemmelaget mat. Gjestene valgte selv hvor de ville sitte, og flere benyttet seg av sittegruppene. Kvelden ble avsluttet med alle gjestene i vill dans ute på dansegulvet.


Liker du det du ser?