Bryllup på Byrkjedalstunet - av Lillian Nordbø

Hvor greit er det ikke for en alenefar å møte sin fremtidige kone ved henting og levering i barnehagen? Det oppsto søt musikk, og for jentene gikk etterhvert Jannicke fra å være barnehageansatt til reservemamma.

Jeg elsker når brudepar velger å legge hele dagen til et sted. Det gjorde Jannicke og Johnny, og stedet de valgte var Byrkjedalstunet. Jeg visste allerede på kjærestefotograferingen at dette ville bli bra. Egentlig ikke mest utfra det de planla, men på måten de var med hverandre. De var så oppslukt og forelsket at jeg og kameraet mitt ikke blir en forstyrrelse, men mer som et trivelig tredje hjul på vognen:) De viste iallfall en overveldende glede for å ha funnet hverandre, samt overload med følelser gjennom hele dagen. Da er jobben for meg rimelig inspirerende.

Jeg fikk nylig den fineste anbefalingen av disse fine, og her er et lite utdrag som smelter meg og mitt hjertebarn; kveldsfotografering: «Jeg har ikke telling på hvor mange ganger Johnny har sagt at han er så takknemlig for den lille stunden vi hadde i Gloppedalsura på kvelden, hvor vi bare kunne være oss. Ikke bare for bildene, men også for den gode følelsen.»

Scroll ned for å se mer:)

Liker du Lillian sine bilder og er på jakt etter bryllupsfotograf?