Historiens første samling med Blikkfangerne

I begynnelsen av april møttes Blikkfangerne i Oslo for den aller første av mange fremtidige samlinger. Et av målene til Blikkfangerne har vært å skape en god organisasjon for profesjonelle bryllupsfotografer i Norge hvor hensikten er å være kolleger i stedet for konkurrenter. Hver og en av medlemmene har veldig mye erfaring innen fotografering og vi tror på at dersom vi deler kunnskap og erfaring med hverandre vil alle sammen vokse og bli enda flinkere. 

Til nå har vi bryllupsfotografer i Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Bergen, Molde og Ålesund og på sikt satser vi på at Blikkfangerne dekker hele landet med de aller flinkeste og mest engasjerte bryllupsfotografene Norge har å by på.

Noen av planene er å holde foredrag og workshops for andre fotografer som ønsker å engasjere seg mer innen bryllupsfotografi og få øynene opp for hvor fantastisk denne jobben kan være. For at vi skal kunne være de beste og sørge for at det vi lærer bort er i toppklasse sørger vi altså for å undervise hverandre, noe som viste seg å være veldig nyttig på den første samlingen rett før påske. 

Ved å bli flinkere sammen i et faglig miljø som vi har skapt vil en fotograf som er medlem av Blikkfangerne kunne utvikle seg og bli enda flinkere til kundebehandling, fange øyeblikk, markedsføring, heve kvaliteten på arbeidet som blir levert til kundene og kunne gi enda bedre service og ytelse. 

Eirik Halvorsen Blikkfangerne-samlingen-20.jpg

Her er kort oppsummert noen av temaene vi presenterte for hverandre: 

Vi snakket om hvordan man booker drømmekunder, og hvordan man kan skape tillit hos kundene ved blant annet å tilby forlovelsesfotografering før bryllupet. Vi delte masse smarte små tips perfekt for oss bryllupsfotografer. Blant annet snakket vi om et smart verktøy for å opprettholde en effektiv arbeidsflyt. Vi hadde også fokus på de viktige bryllupsbildene og hvordan man kan fokusere mer på å fange øyeblikk som har uvurderlig verdi for brudeparene. Vi var også innom temaet søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan man kan bli flinkere til å rangere høyere i søkemotorer som Google.  

Vi er ekstremt stolte over den gode gjengen med flinke bryllupsfotografer vi har klart å bli på den korte tiden siden lanseringa i midten av januar i år. Er du en bryllupsfotograf som tenker at du er et perfekt tilskudd til oss i Blikkfangerne, som har lyst til å fotografere mer heldagsbryllup og som vil spisse deg inn mot bryllupsfotografi er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad. 

Blikkfangerne har så vidt begynt og fremtiden ser fantastisk ut! Her er noen bilder fra samlingen vi hadde på Smalhans etterfulgt av middag og fest på Hitchhiker. Alle bildene er fotografert av Jan Ivar Vik og Eirik Halvorsen.