Klikk på bildene over for å se de i stor størrelse.


Hei. Mitt navn er Tone. Jeg er 31 år, bosatt på Sunnmøre og har drevet som profesjonell fotograf i 6 år. Den dokumentariske tilnærmingen til bryllup ble noe jeg tidlig fikk en forkjærlighet til. De sterke relasjonene man har til hverandre og de rundt seg er ikke alltid like lette å sette ord på. Men på slike dager, som en bryllupsdag, kommer de så sterkt til syne. Gjennom arbeidet mitt får jeg formidle nettopp dette.

Som fotograf er jeg opptatt av å skape noe unikt sammen med hvert enkelt brudepar. Jeg elsker det nordiske lyset, noe som gjenspeiler seg i mitt fotografiske uttrykk. Jeg ser etter bilder som er ekte og naturlige, som viser hvem menneskene er og hva de deler.

At vi passer sammen er også viktig for meg. Vi møtes gjerne før dere bestemmer dere for å booke. Jeg tar på meg bryllup over hele landet og reiser gjerne til utlandet sammen med dere. Så planlegger dere en intim hagefest eller en vielse på en fjelltopp, eller et større bryllup med dansing ut i de sene nattestimer, jeg er med uansett størrelse.

Ser frem til å høre fra deg! High five!