Klikk på bildene over for å se de i stor størrelse.


Blikkfangerne-Michaela_Klouda-106.jpg

Jeg heter Ine, er 25 år, og har tilbragt de siste årene som bryllupsfotograf og heltidsstudent i Melbourne. Det har vært en intens kjærlighetsaffære med Australia, men jeg hører hjemme i vestlandsk natur. Det er ingenting som inspirerer meg mer enn norske skoger og fjell, kald luft mot fjeset og lukten av regn. Sistnevnte la grunnlaget for firmanavnet mitt; petrichor betyr nettopp «lukten av regn». 

Ellers er jeg selverklært Harry Potter-spesialist (en tittel jeg ga meg selv etter jeg hadde lest bøkene for trettende gang), og veldig begeistret for billig rødvin. Jeg takker aldri nei til å hoppe i hauger av tørt løv, og i dusjen synger jeg julesanger uansett årstid.   

«Perfekt» kjeder meg. Jeg er interessert i det ekte og usensurerte. Gledestårene, latterkulene som gjør det vanskelig å puste. De store øyeblikkene, små detaljene, berøringene og blikkene som til sammen forteller en historie.

Høres det ut som vi kunne vært en god match, så syns jeg definitivt vi skal treffes over et kakestykke eller syv og snakke mer om bryllupsplanene deres!Artikler av Ine