Klikk på bildene over for å se de i stor størrelse.


Blikkfangerne-Michaela_Klouda-106.jpg

Jeg heter Ine, er 25 år, og har tilbragt de siste årene som bryllupsfotograf og heltidsstudent i Melbourne. Det har vært en intens kjærlighetsaffære med Australia, men jeg hører hjemme i vestlandsk natur. Det er ingenting som inspirerer meg mer enn norske skoger og fjell, kald luft mot fjeset og lukten av regn. Sistnevnte la grunnlaget for firmanavnet mitt; petrichor betyr nettopp «lukten av regn». 

Ellers er jeg selverklært Harry Potter-spesialist (en tittel jeg ga meg selv etter jeg hadde lest bøkene for trettende gang), og veldig begeistret for billig rødvin. Jeg takker aldri nei til å hoppe i hauger av tørt løv, og i dusjen synger jeg julesanger uansett årstid.   

«Perfekt» kjeder meg. Jeg er interessert i det ekte og usensurerte. Gledestårene, latterkulene som gjør det vanskelig å puste. De store øyeblikkene, små detaljene, berøringene og blikkene som til sammen forteller en historie. Hvis dere har lyst å drikke vin sammen, diskutere litteratur eller vise hverandre søte kattevideoer på Youtube (og kanskje snakke om bryllupsfotografering?), syns jeg dere skal ta kontakt!Artikler av Ine