Om Blikkfangerne

Vi ønsker at det skal bli lettere for brudepar å velge den perfekte fotografen til sitt bryllup.

Derfor har vi opprettet Blikkfangerne, en nettside hvor brudepar på jakt etter bryllupsfotograf kan finne en perfekt match blant våre profesjonelle og erfarne bryllupsfotografer. Vi ønsker også å være en ressurs hvor kommende brudepar kan finne svar blant våre artikler på mye av det man lurer på frem mot bryllupet.

For deg som fotograf og medlem av Blikkfangerne betyr det at du vil få brudepar som vil ha akkurat deg og det du kan tilby. Du vil få brudepar som setter pris på arbeidet ditt, som er opptatt av kvalitet og som er villige til å gå et ekstra skritt for å sikre seg drømmefotografen til sin store dag.

Som medlem får du en egen profilside her på Blikkfangerne hvor du kan presentere deg og ditt arbeid. Du vil få mange muligheter til å vise deg frem, blant annet med fremhevede blogginnlegg, mulighet til å bidra med artikler, Facebook Live, Instagram Stories osv.. Vi vil jobbe målrettet med SEO (søkemotoroptimalisering) og webannonser rettet mot brudepar på jakt etter bryllupsfotograf og/eller kjærestefotografering. Instagramprofilering vil også være inkludert. Alt dette for å øke sjansene for at du blir booket.

Som medlem vil du også få en helt unik arena sammen med våre bryllupsfotografer i en lukket Facebook-gruppe. Vi ønsker å være kolleger fremfor konkurrenter, og vi ønsker å heie hverandre frem slik at alle kan nå sine mål.

Ønsker du å bli medlem av Blikkfangerne? Klikk HER å komme til søknadsskjemaet.

sort.png

Hilsen oss i redaksjonen,
EirikMichaelaJan Ivar og Vegard.

Hver fotograf har sin egen bildestil og fotografene har ulike priser og tjenester spesifisert på hver enkelt sine nettsider. Blikkfangerne DA kan ikke stå til ansvar for avtaler mellom fotograf og kunde.