Gå direkte til søknadsskjemaet

Bli medlem

Vi ønsker at det skal bli lettere for brudepar å velge den perfekte fotografen til sitt bryllup. Derfor har vi opprettet Blikkfangerne, en arena hvor brudepar på jakt etter bryllupsfotograf kan finne en perfekt match og hvor fotografene i nettverket er gode kolleger fremfor konkurrenter.

For deg som fotograf og medlem av Blikkfangerne betyr det at du vil få brudepar som vil ha akkurat deg og det du kan tilby. Du vil få brudepar som setter pris på arbeidet ditt, som er opptatt av kvalitet og som er villige til å gå et ekstra skritt for å sikre seg drømmefotografen til sin store dag.

Du får en egen profilside her på Blikkfangerne hvor du kan presentere deg og ditt arbeid. Du vil få mange muligheter til å vise deg frem, blant annet med fremhevede blogginnlegg. Vi vil jobbe målrettet med SEO (søkemotoroptimalisering) og Google AdWords rettet mot brudepar på jakt etter bryllupsfotograf og/eller kjærestefotografering. Instagramprofilering vil også være inkludert. Alt dette for å øke sjansene for at du blir booket.

Som medlem vil du også få en helt unik arena til å diskutere med andre bryllupsfotografer. Du vil få hjelp og råd og vi vil alle dele av hverandres kunnskap i en lukket Facebook-gruppe. Vi ønsker å være kolleger fremfor konkurrenter, og vi ønsker å heie hverandre frem slik at alle kan nå sine mål. Nettverket er også en fin arena for å formidle jobber man ikke selv har mulighet til å ta på seg.

Vi ønsker å løfte hele bransjen slik at bryllupsfotografi i Norge blir enda bedre.

Vi tar kun i mot et begrenset antall medlemmer som oppfyller våre medlemskrav. Medlemsskapet koster kr 3500,- eks. MVA. per år.

sort.png

Hilsen oss i redaksjonen,
EirikMichaelaJan Ivar og Vegard.


Ønsker du å bli medlem av Blikkfangerne? Fyll ut søknadsskjemaet under!

Navn *
Navn
http://
Vil du kunne bidra med minst 4 heldags blogginnlegg hvert år?