bryllup

Tredagers bryllup på Ilsetra på Hafjell - av Petrichor and Pine

Så fort de får sjansen, hiver Julie og Stian seg i bilen fra Oslo for å tilbringe tid på den lille hytta deres på Hafjell. Den ligger helt innerst på en snirklete skogsvei, og i tømmerveggene sitter hundrevis av fantastiske minner om kvalitetstid tilbragt sammen til fjells, både med og uten familien deres. Da de begynte på bryllupsplanleggingen, var det ingen tvil; det måtte bare bli på Hafjell.

En fredag i august trillet vi derfor inn på tunet til Ilsetra, et helt herlig hotell som ligger et steinkast fra familiehytta. Julie og Stian hadde invitert til fest både fredag og lørdag, så folk kunne kose seg tre dager til ende. FOR en helg det ble! Omgitt av en håndfull hytter, mil på mil med lyng, stillhet og gressende sauer, ble det danset og feiret og quizzet og festet til langt ut i morgentimene. Tusen takk, Julie og Stian, for at jeg fikk bli med dere til fjells! Hafjell vil jeg tilbake til!

Bryllup på Ilsetra Hafjell_.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-3.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-4.jpg
1.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-7.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-8.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-9.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-12.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-19.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-22.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-24.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-23.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-25.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-26.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-27.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-28.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-29.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-30.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-33.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-34.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-37.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-40.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-41.jpg
2.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-42.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-44.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-45.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-48.jpg
Bryllup på Ilsetra Hafjell_-51.jpg

Bryllup i Italia av Michaela Klouda

Å gifte seg blandt vinrankene i Italia er en drøm for veldig mange brudepar. Det krever litt ekstra innsats og planlegging, men det er sååå verdt det når man står der på bryllupsdagen med venner og familie samlet på et varmt og magisk sted, langt vekk fra hverdagen i Norge.
Martine og Anders valgte å gifte seg på Villa Cariola, ikke langt fra Gardasjøen, og fikk hjelp av Italienske Bryllup til å planlegge det hele.
Det var virkelig en italiensk drøm, med hauger av deilig italiensk mat og vin, temperatur godt over gjennomsnittet på en norsk sommer og vanvittig god stemning gjennom tre hele dager.

Vurderer du bryllup i utlandet? Da bør du lese vår guide!

Foto: Michaela Klouda

Bryllup på Solastranden Gård i Stavanger av Michaela Klouda

Det er alltid hyggelig med bryllup på Solastranden gård, og spesielt når det er så kule folk som gifter seg!
Elisabeth og Ola hadde et moderne, avslappet og gjennomført bryllup, og får virkelig 10 poeng i stil!
Fotograferingen foregikk på Ledaal museum før vielsen, en såkalt first look, i tillegg til en herlig kvarter rett etter solnedgang på Solastranden.
De hadde en nydelig og rørende humanetisk vielse i Sola ruinkirke (ja, det går faktisk an!) før middag og fest fortsatte på Solastranden Gård.
Når brudgommen og de fleste kompisene er kokker blir det så klart utsøkt mat, men det aller mest imponerende var kanskje kakebordet hvor samtlige kaker var laget av brudgommens forlover. Og de skuffet ikke for å si det mildt.

Om du vil gifte deg på Solastranden Gård, eller bare vil vite mer, så kan du lese om stedet HER!

Foto: Michaela Klouda

Bryllup på Tou i Stavanger av Eirik Halvorsen

Bryllupsfotograf Stavanger

Gyda og Philip giftet seg på en varm sommerdag i juni. Sol, blå himmel, masse kjærlighet og følelser gjorde denne dagen en fryd å fotografere.

Tekst og foto: Eirik Halvorsen

Eirik Halvorsen Gyda og Philip bryllup-5.jpg

Grundig planlegging la til rette for en avslappet og gjennomført dag med fokus på en god fest med venner og familie. Det er alltid en god idé å ha vielsen på samme sted der festen skal være, for da er alt og alle samlet og man mister ingen tid i kjøring og transport.

Det, blandet med buffet til middag og bli kjent fest dagen før er oppskriften på en bra bryllupsdag tror jeg.

Eller, du kan jo dømme selv!

Brudens frisør: Aprés
Florist: Umulig Bukett
Vielse: Human-Etisk forbund Rogaland
Festlokale: Tou

Liker du bildene og leter etter en flink bryllupsfotograf til å fange minnene dine?

Bryllup På Friestad Gård av Eirik Halvorsen

Bryllupsfotograf Stavanger

Eli og Kjetil giftet seg i Hetlandskirka på Storhaug etterfulgt av fest på Friestad Gård ved Brusand. Og jommen sa jeg fest for Aarrestad-familien knows how to party!

Tekst og bilder: Eirik Halvorsen

Eirik Halvorsen Eli og Kjetil bryllup-14.jpg

Jeg kan ikke understreke nok hvor mye jeg digger at brudeparet har forberedelsene sine hjemme. Ingen kjip frisørsalong. Begge to gjorde seg klar hjemme hos seg og forloveren sin noe som skaper bedre bilder og er mer personlig.
Sorry frisører, men salongene deres er ofte rotete, har dårlig lys, masse Goldwell-plakater og mange andre folk som klipper seg. Pakk en koffert og et speil og gjør brudens forberedelser der bruden er :)

Stavanger og Jæren viste seg fra sin beste side (skiftende skydekke og bygevær) noe brudeparet taklet lekende fint.

Vielse i Hetlandskirka
Fest på Friestad Gård
Blomster av The Wild Florettes

Leter du etter bryllupsfotograf i Stavanger?

Forlovelsesfotografering i Jotunheimen - av Vegard Giskehaug

elopement jotunheimen vegard giskehaug

Amerikanske Tiffany og Tui tok turen til Norge for å gå mange av de mest spektakulære fjellturene landet vårt har å by på. Opp til toppen Knutshøe i Joutenheimen fikk de med seg Vegard Giskehaug for å ta forlovelsesbildene sine.

Vegard forteller: Knutshøe blir omtalt som Besseggens sinna lillebror og jeg skjønner hvorfor. Den ca. 2-timer lange turen opp føltes som en blanding av fjellklatring og avansert/ekstrem turgåing. Det var bratt og majestetisk! Vel fremme på toppen med god utsikt til bl.a. Besseggen fikk vi god tid til å spasere rundt i en utrolig magisk solnedgang og ta noen fantastiske bilder sammen.


Sommerbryllup på Odden Gård - av Vegard Giskehaug

bryllup skien strand kilebygda 022.JPG

Sara og Adrian giftet seg på idylliske Oddengård 20 minutter utenfor Skien på en fantastisk sommerdag. Med stekende sol og en av de vakreste utevielsene jeg har opplevd ble stemningen satt. Sara og Adrian er den typen mennesker som har følelsene på utsiden og konstant går rundt med et stort smil! Dette smitter selvsagt over på alle andre, og gjorde at stemningen alltid var på topp. Det var en stor glede å få være med å dokumentere denne dagen!

Leverandører:

Sara: Brudekjolen er designet av Lusan Mandongus, kjøpt i Judys Atelier. Skoene er fra Bianco og øreringene fra Mestergull. Ringene ble spesiallagd hos Gullsmed Berglihn.
Adrian: Svart dress og blomsterskjorte fra Tiger of Sweden, Gant klokke, brune Riccovero sko, grønn sløyfe fra Michaelis og grønne bukseseler bestilt fra Trendhim.
Blomster: Frk. Flora, Porsgrund Porselenfabrikk
Hår: Marthe Øyri
Liveband: Ove Thorkildsen og Petter Dahlgren.
Dekor & planlegging: Helén Rosvold Andersen

Foto: Vegard Giskehaug


Liker du Vegard Giskehaugs bilder og er på jakt etter bryllupsfotograf?

Låvebryllup på Toten - Annexstad Gård av Moment Studio

Her kommer et innlegg med masse deilig bryllupsinspirasjon fra Kjersti og Gudbrand sitt låvebryllup fotografert av Moment Studio.

Kjersti og Gudbrand giftet seg på den lengste og lyseste dagen i året, selveste Sankthansaften. Vi elsker de lange lyse sommerdagene vi har her i Norge. Denne dagen kunne vi legge inn en liten bryllupsfotografering helt på slutten av dagen men solen forsvant over Mjøsa. Her er det masse fine detaljer og inspirasjon å hente for alle som planlegger bryllup. Vår favoritt er konfettipopping og glow sticks på dansegulvet. Det satt stemningen i taket og jeg var et lite øyeblikk usikker på om låvegulvet ville tåle den ville dansingen.

Bryllupsfesten ble holdt på Annexstad gård. Et nydelig sted i nærheten av Gjøvik. Planlegger du låvebryllup på Østlandet kan vi virkelig anbefale dette stedet. Så mye sjarm og nydelige omgivelser!

Alle foto: Moment Studio


Liker du Moment Studio sine bilder og er på jakt etter bryllupsfotograf?

Bryllupshelg på Tørvis hotell - av Eirik Halvorsen

Mine favorittbryllup er slike som dette:

•    Hele bryllupet er på samme sted
•    Alle må reise dit og bor der hele helga
•    Hangout dagen før med løssluppen mat og drikke og mingling
•    Vielse på selve stedet eller en lokasjon like ved
•    Søndagsfrokost og gode klemmer før avreise

Siri og Rune tikker av alle de boksene. Forberedelser på hver deres rom. Jeg løper ned og fotograferer vennene som tar et morgenbad i det iskalde smeltevannet fra Sognefjell. En vakker helg å gifte seg på i starten av sommeren.

Runes mor tror jeg holder rekorden i antall avisutklipp vist, og fortalt historien til av alle bryllup jeg har fotografert i.

Det beste med bryllupet var at de hadde planlagt en skikkelig fest. En dyktig DJ, lys på dansegulvet, glowsticks og masse alkohol la til rette for timesvis med festing utover natten. Favorittbildet mitt er det aller siste. Tatt kl 02 på natten når begge to var fulle og trøtte og virkelig feiret at de har blitt gift!

Septemberbryllup på Giske, Øygardshallen - av Tone Molnes

Solen varmet i Ålesund denne septemberdagen. Blikkstille hav med solstråler lekende mellom bygatene. Maria og Aleksander var klare i valget når de skulle gifte seg: "Det må skje i Ålesund!". De ville gi både familie og venner fra Østlandet en opplevelse utenom det vanlige. Noe de virkelig gjorde!

Jeg møtte Maria på Hotel Brosundet der forberedelsene var godt i gang. De spente timene i forkant av vielsen fikk bruden dele med sine to forlovere, stemningen; herlig! Vielsen fant sted i vakre Borgund Kirke. Et enkelt valg med familieaner i nærområdet på brudens side. Dette stedet har noe helt eget over seg. Omringet av frodig natur, med utsyn til de fineste fjellene. Et ekte Sunnmørsbryllup! Festen ble holdt på Øygardshallen på Giske. Med mat av ypperste klasse av Nils-Henning Nesje. Og som brudeparet selv på forhånd hadde ønsket; festmiddag og dans til langt på natt!!

Alle foto: Tone Molnes