Landlig sensommerbryllup av Camilla Andersen

Urbant og landlig med elektrisk stemning

For et fantastisk bryllup Céline og Sven hadde stelt i stand!

Dette bryllupet hadde alt – og stemningen var deretter! Fra forberedelser hjemme hos bruden med sine forlovere, mimosas og feelgood-tunes fra høyttalerne, til en rørende vielse i majestetiske Uranienborg kirke, til urban shoot og mye latter i gatene på Frogner. 

Så fulgte mingling, middag og fest i mer landlige omgivelser. Brudeparet hadde pusset opp en gammel låve, som tilhørte brudgommens landsted, «Rypeløkka» - til det ugjenkjennelige. Miksen av treverket i en sjarmerende låve, med lysekroner, blomsteroppsatser og hvite duker – representerte brudeparet godt.

Under minglingen fikk gjestene servert sushi og champagne, mens de ble underholdt av et herlig liveband. På menyen stod asian-fushion, med cripsy duck og annet godt, og mellom rettene ble gjestene underholdt av elektrisk fiolin og saksofon. Allerede til forretten, stod alle på stolene og sang med - og stemningen stod i taket. Med to fantastiske toastmastere som sang seg gjennom kvelden, musikkintroer og taler fylt med humor og kjærlighet, føltes 6 timer til bords som 1!

Stilfullt og gjennomført, men avslappet og ekte, urbant og landlig - dette bryllupet var en himmelsk miks av alt man kan ønske seg på den store dagen. Da festen ble avsluttet på morgenkvisten med McDonalds burgere servert på sølvfat, var kvelden komplett! 

Håper du lar deg inspirere! 

Foto: Camilla Andersen

"Vi er så glade for at vi valgte Camilla som vår fotograf, hun er et sprudlende og behaglig vesen som i tillegg tar helt fantastiske bilder. Løsningsorientert, avslappet og smørblid hele veien - hun anbefales på det sterkeste”.
- Céline og Sven


Liker du bildene til Camilla? Ta kontakt med henne i dag!