DIY hagebryllup på Disen gård i Oslo av Moment Studio

Da Michaela og Remi giftet seg var det liten tvil om at det var Michaelas gamle læremester Eva fra Moment Studio som skulle forevige dagen. Michaela er selv bryllupsfotograf og medlem av Blikkfangerne, og da var kun det beste godt nok!
Brudeparet ville ha et avslappet og sommerlig bryllup og valgte å ha både vielse og fest på Disen gård i Oslo. De hadde et skikkelig DIY-bryllup, hvor de lagde alt fra invitasjoner, menyer, bordkort og pynt selv og fikk masse hjelp av venner til å ordne med blomster og pynting.

Vielsen var i hagen, og deretter var det mingling og konsert med Siri Nilsen før det ble en intim og vegetarisk middag inne på gården. Etter middag kom det flere gjester og det ble både brudevals, konsert med bandet Comet kid og fest utendørs i hagen.

Brudeparet ville tilbringe mest mulig tid sammen med gjestene på selve dagen, så de valgte å ta selve bryllupsbildene en annen dag etter bryllupet. Da tok de med seg Eva til Koster i Sverige hvor de har tilbragt mye tid og hvor de forlovet seg.

Kanskje du finner noe inspirasjon til ditt eget sommerbryllup blant disse bildene?

Foto: Moment Studio