Fantastisk utebryllup på Karmøy av Petrichor & Pine

Ine Andrea i Petrichor & Pine skriver:

Hilde Marie og Kristian tok kontakt da jeg fremdeles bodde og jobbet i Australia. På tross av ti timers tidsforskjell, tok vi oss en kaffe-date over Skype, og det gikk ikke mange minuttene før jeg skjønte at vi var en veldig god match. Etter et år med mailkorrespondanse, var det innmari hyggelig å endelig få gi dem en bamseklem da jeg kom til Karmøy dagen før bryllupet deres sent i juli. Et kvarter senere satt jeg rundt middagsbordet og spiste hjemmelagde pannekaker med hele storfamilien deres, og med det var listen lagt for det som skulle bli en helt fantastisk bryllupshelg!

Hilde Marie og Kristian er nemlig alt det man kan ønske seg i et brudepar. Avslappede, fnisete, lykkelige og så forelsket at det tyter regnbuer ut av ørene deres bare de ser på hverandre. Bryllupet stod hjemme på familiegården der Hilde vokste opp. Utebryllup skulle det nemlig bli, på tross av at gården ligger ute i det vestlandske havgapet. Og gjett om Vestlandet slo på stortromma for å vise hva hun er god for… Rett etter de siste middagstallerkenene var ryddet vekk, kom både tordenvær, vindkast som truet med å røske med seg hele teltet, og strømbrudd på rekke og rad. Om det vippet disse to av pinnen? Ikke et sekund! Da vi løp ut i marka under tordenskyene for å knipse noen ekstra portretter, kunne de knapt slutte å le.

Det er ikke alltid ting går på skinner i løpet av bryllupsdagen. Er det ikke tordenvær og strømbrudd, er det kanskje snøstorm, hetebølge eller en blomsterbukett levert i feil farge. I mitt eget bryllup for to uker siden var det utgangssangen under vielsen som ble feil, og vi endte opp med å gjøre den påtenkte romantiske exiten til sangen «Asshole» av Eminem… Og tro meg, det betyr ingen verdens ting! Gjør som Hilde Marie og Kristian, ta det med et smil, le sammen i regnet; det er sånn man får et drømmebryllup!

Alle foto: Petrichor & Pine

Er du på jakt etter fotograf?